From Australia to Denmark

What do you want to do with your life? (“The abundance code”)

img_7297-1_fotor

Hvorfor måler man succes i penge og materialistiske ting?
Succes for mig er at man gør nøjagtigt hvad man vil i livet.
Der er blevet sat en idé op om, at “man da ikke bare kan gøre hvad man vil” og man skal “være realistisk”. Det er jo i virkeligheden bare noget opsat gøjl! Klichéer er der nok af, og nu bruger jeg en af de mange – livet er så fucking kort, så sørg dog for at få brugt det på noget du holder af. Bare fordi at det er en kliché, gør det jo ikke mindre sandt. Jeg ved personligt at jeg ikke har lyst til at gå igang med uddannelse og slå mig ned som der ellers forventes af folk på min alder – jeg vil rejse og opleve verden, og føle mig så fri som muligt. Sidder du lige nu og tænker “kom dog ind i kampen”, “grow up”eller lignende, jamen så skal du have lov til det. Men jeg vil nu stadig mene at alle overordnet set ville have godt af at tage et godt kig på hvad de har gang i og hvorfor de reelt set er hvor de er. Følger man bare med strømmen uden reelt set at have en grund? Har man det godt hvor man er, kan man jo bare tage det som en dejligt bekræftelse. Anyways, det var vidst dagens rant!

“The Abundance Code” er en tankevækkende dokumentar fra Food Matters TV , som jeg anbefaler alle at se. Der er gratis screening af den til og med imorgen hvis man bare tilmelder sig på siden – derefter vil man skulle købe et abonnement.

Melanie - sign off

file:///Users/Melanie/Downloads/pinterest-3864e.html

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

From Australia to Denmark