Rainy days and nothingness

Things I miss about Denmark

 photo IMG_8254 1 kopi_zpsjsfbehuw.jpg
My cray-cray people at home<3

1. Jeg savner faktisk det køligere vejr. Når man er lidt træt/ked af det/dagen-derpå-ramt så kunne det altså være rart at iføre sig en kæmpe trøje og bare putte med et tæppe. Det kunne jeg selvølgelig også bare gøre her, men jeg ville nok have det som om at jeg var hoppet ind i et bål.
EDIT: Siden jeg skrev det her er det jo rent faktisk blevet køligt, så det eneste jeg savner nu er det førnævnte tæppe og min garderobe!

2. De gamle. Mine forældre og jeg er typerne der på en måde bare er bedst når vi ikke vader lige op og ned ad hinanden – vi er simpelthen tre alt for stædige, viljestærke individer til at det går godt ellers. Når det så er sagt kunne det være rart at have muligheden for at komme forbi til lidt gratis aftensmad en dag eller ikke at have 10 timers tidsforskel, så en telefonsamtale var lidt nemmere at få på plads.

3. Mah Fwends. Av altså hvor er det ikke sjovt ikke helt at kunne følge med når den ene pludseligt ikke har det så fedt, eller når der sker noget vildt godt for en anden. Og igen 10 timers forskel er altså en bitch når man vil prøve at være up-to-date med lille DK.

4. Min seng! Findes der større kærlighed end mellem en pige og hendes seng? (Hvis du lige tænkte ‘ja’, har du vidst ikke haft måttet tage afsked med den i længere tid ad gangen før).

5. At køre bil. Jeg har selvfølgelig mit kørekort med, men jeg tror at jeg er for rædselsslagen til at bevæge mig ud i den Australske traffik på den måde. Derhjemme var det den bedste terapi session for mig når jeg kunne køre alene med musikken fyret op. Bare kald mig Brian.

 

ENGLISH

1. I miss the cool weather. When you’re kind of tired/sad/hungover, putting on a big shirt and cuddling up in a blanket would be the best. Of course I could just do it here, but I’m pretty sure I’d feel like I set myself on fire.
EDIT: Since I wrote this it’s actually gotten quite cool here so the only thing I’m missing now is the aforementioned blanket and my wardrobe!

2. My folks. My parents and I are the type of people who tend to have a better relationship with each other when we’re not together 24/7 – we’re all simply too stubborn and strong-willed. That being said, it would be nice to have the opportunity to come over for dinner or not have a 10-hour time difference ruining the option of a phone call when you need it.

3. Mah fwends. It sucks not being able to keep up when a friend is going through something bad or another something good. And again, 10 hours is a bitch when you’re trying to stay up-to-date.

4. My bed! Is there a greater love than that between a girl and her bed? (If you were just thinking ‘yes’, I don’t believe you’ve spent much time away from yours before).

5. Driving. I brought my license but I’m pretty sure I’m too terrified of going into the Aussie traffic on my own. At home it was my favorite little therapy session when I was driving alone with the music blasting. #wildthang

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rainy days and nothingness