Birthday wishes '15

The benefits of being a night owl

Jeg har altid været, og vil nok altid være, en natugle af episk karat. Jeg hader at stå tidligt op (alt før kl. 10.00 er tidligt, okay?), og er typen der vidst kun falder i søvn før kl. 00 hvis jeg har jetlag.
Over det sidste stykke tid har mit døgn dog vendt sig liiige lovligt meget, og min standard sengetid er blevet rykket til mellem 4 og 7 om morgenen – så synes selv jeg at der skal ændres en ting eller to.

I nat var det dog en rigtig god ting at jeg ikke har problemer på den mørke tid af døgnet, da jeg fik mulighed for at opleve en af de mest syrede ting jeg nogensinde har set.

Måneformørkelse/Lunar eclipse
 photo IMG_9400 kopi_zpsrqun4n4f.jpg

Blodmånen/Super moon
 photo IMG_9506 kopi_zpsxw8riniz.jpg

En måneformørkelse som dette sker yderst sjældent – og dette er godt nok et lidt atypisk blog indlæg, men jeg følte simpelthen lige for at dele det smukke syn.
Frosne fingre, dugget kamera linse og et meget spontant setup i bælgmørke gjorde det svært at fange et godt billede, men disse vil nu stadig være en reminder om det smukke fænomen for mig.

Skærmbillede 2015-09-23 02.05.51

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday wishes '15