I'm moving!

Sydney living update

File 02-05-2016 02.20.05Fantastisk “Se-det-beskidte-spejl-og-mit-flytte-rod” billede

I fredags var det præcist en uge siden jeg flyttede ind på et værelse i en bette lejlighed i Sydney. Det har sgu været lidt omtumlende for at sige det ligeud, så der er ikke lige blevet opdateret forfærdeligt meget på de sociale medier.
Jeg flyttede ind og mødte først mine flatmates for første gang om aftenen, hvor vi endte med at snakke løs og drikke lidt Goon(billig vin – ofte det eneste os rejsende har råd til, da det koster en arm og ens førstefødte at få ordentlig alkohol hér). Jeg bor sammen med et par fantastisk rare fyre og deler værelse med en pige som virker meget sød, men hun har simpelthen ikke været nok hjemme til at det reelt set føles som om at det er et dele-værelse. Lejligheden har jeg måttet erfare er en ordentlig gør-det-selv’er(!!!), men som jeg tidligere har nævnt er lejen billig, og nu ved jeg jo også at det er rare mennesker jeg bor sammen med, så mon ikke jeg ender med at blive her et stykke tid.
På job fronten er der sket lidt, da jeg har fået noget casual weekend arbejde på en hyggelig lille bar/restaurant. Det er ikke meget, men synet af et plus på kontoen er yderst tilfredsstillende!

ENGLISH

A beautiful “Look-at-the-dirty-mirror-and-my-moving-mess” picture

This Friday it was exactly a week since I moved into a room in a small Sydney apartment.
I moved in and didn’t meet my flatmates for the first time until later that night, where we ended up talking for forever over a bit of Goon (cheap wine – often the only thing travellers like us can afford, because proper alcohol here costs an arm and your firstborn). I’m living with a couple of great guys and share a room with a girl who seems nice as well, but to be honest she’s hardly been home so it feels like I’m in a single room. The apartment itself, I’ve learned, is a bit of a fixer upper(!!!) but as I’ve previously mentioned, rent is cheap – and now that I’m getting to know that the people here are so nice, I’ll probably end up staying here for a while.
A little something has happened on the job front as well I’ve gotten a job a cozy, little bar/restaurant – it’s not much but the view of a plus on the bank account is a beautiful sight!

Skærmbillede 2015-09-23 02.05.51

2 comments

 • Super fedt, Jeg bor selv i Sydney og har været her i 2,5 år nu.

  Du kan læse lidt om mine Australien oplevelser på min blog, hvis du har lyst:)

  Velkommen til:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melanie

   Fedt, det vil jeg da klart benytte mig af! 🙂 Du må endelig komme med tips og tricks! Haha..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm moving!