5 things to love about Danish summer!

So.. That’s an Aussie hospital

 

IMG_2261

Hold da op en forvirrende dag jeg har haft allerede – og kl. er altså kun fire om eftermiddagen!
Jeg er knapt så god til at komme i seng i ordenligt tid, men havde sat mig for at vågne tidligere end normalt idag, for langsomt at prøve at vende mit døgn lidt.
Det bliver så til meget tidligere, da jeg har en ny flatmate der banker løs på min dør og kommer grædende ind på mit værelse efter jeg kun har sovet i tre timers tid. Hun har ekstreme mavesmerter og vil høre om hun kan låne min tlf, så hun kan ringe efter en læge. På trods af at jeg stadig kun er halvt vågen, finder jeg ud af at hun altså ikke har et bestemt nummer i tankerne og derfor ringer hun 000 (det australske 112) og begynder at forklare hvad der er sket.
Som sagt er hun min nye flatmate – lige flyttet ind i forgårs – og da jeg kan høre at hun slet ikke har styr på en beskrivelse af hvor vi befinder os, tager jeg over og snakker med alarmcentralen.
Hun mener ikke at jeg behøver at tage med, men jeg synes sgu ikke at man skal afsted på hospitalet alene – slet ikke i et fremmed land – så jeg hopper med hende ud af døren i nattøj og bare fødder i Converse, yum. På turen derhen får jeg skrevet til hendes kæreste og efter halvanden times tid på hospitalet kommer han og tager over.

Så nu sidder jeg og kommer til at tænke på at det måske kunne være smart at få sat sig ind i helt præcist hvem man skal kontakte hvis uheldet er ude. Det har heldigvis på intet tidspunkt været en “kritisk” situation, og jeg forventer en update any minute – men det får sgu en til at tænke.

Melanie - sign offOh boy, what a turbulent day I’ve had already – and it’s only 4pm!
My bed time has been getting closer and closer to sunrise lately, so today I was determined to get up just a bit earlier than usual to try and start changing that.
A bit” ends up being “a lot”, when my new flatmate is knocking on my door and comes into my room complaining of extreme stomach pain. She needs my phone to help call a doctor, but as we turn to google for help we realise it’s a bit tricky finding a doc at random in a foreign city, and call 000(AU’s 911).
As mentioned she is my new flatmate – only just moved in the day before yesterday – so when I hear her having trouble with describing our location, I take over and talk to them. She says I don’t have to come with her, but in my opinion, nobody should be going to a hospital alone – let alone in a foreign country. So I grab my things and stumble out the door with her, in nightwear and bare feet in Converse, yum. On the ride there, I had texted her boyfriend who arrived to the hospital about an hour and a half later, at which point I went home.

So now I’m sitting here, thinking it might be a good idea to fully get a grasp of who exactly to contact, should something happen. At no point was this a “critical” situation, and I’m expecting an update any minute now, but it really makes you think.

1 comment

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 things to love about Danish summer!