Tumblr lovin'

Rainy days and nothingness

 photo IMG_1766 kopi_Fotor_zpsn90m6zyo.jpg
Sunny Bondi

Ja, titlen siger sgu en del.
I en lille uges tid nu har det været lidt(læs: intenst) crappy vejr her i Sydney, og mit humør er fulgt med. Jeg står i en presset situation, der udadtil kan virke som enhver persons drøm – jeg “har jo mulighed for at kunne gøre lige det jeg vil!”, som jeg har fået fortalt så mange gange efterhånden. Sagen er altså bare den, at når man bliver smidt lettere uforberedt ud i lige netop dén form for rejse, så får gåpåmodet et ordentligt hak i tuden. Bevares, jeg havde tænkt mig at rejse rundt og få oplevet en masse allerede hjemmefra, men jeg havde regnet med at have tid og overskud til at planlægge det ordentligt uden at skulle bekymre mig om andet. Lige nu bruger jeg en masse penge på at bo på et hostel, men jeg får sådan set ikke noget for dagen.
Jeg vil alt og intet og mit hoved kan ikke følge med.
De to hovedmuligheder er at finde job og blive i Sydney, eller rejse videre – ingen af delene er ligetil. Og uanset hvad duer det ikke hvis min hjerne ikke er med på legen.
Så ja, det efterlader sgu en lidt stresset Melanie. Håber på en mirakelkur på situationen og indtil da forsøger jeg at dulme de værste “jeg-spilder-min-tid-og-mine-penge-på-ingenting” følelser med Netflix og tegning.

ENGLISH

The title pretty much says it all.
For the past week the weather has been getting kind of crappy here in Sydney and my mood’s went with it. I am in a really tough situation that from an outside perspective might be viewed as every person’s dream – after all, I “have the opportunity to do exactly what I want!”. The fact of the matter, however, is that when you’re thrown into travelling this way, your can-do spirit gets smacked in the face quite severely. Sure, I was planning on travelling around and experiencing a bunch, but I thought I’d have time to carefully plan things and not have to worry about everything else at the same time. Rght now I’m spending a bunch of money on accommodations but I’m basically doing nothing. I want everything and nothing and my brain can’t keep up.
My two main options are to stay in Sydney and find a job or move on to the next place – neither is straightforward and neither will work if my head’s not in the game.
So.. Left is a very stressed out Melanie. I’m hoping for a miracle solution and until then I’m trying to numb the “I’m-waisting-my-time-and-my-money-on-nothing” feelings with Netflix and drawing.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tumblr lovin'