Life can change so damn fast

My diving adventure is booked – I’m SO excited!

skaermbillede-2016-10-22-03-27-27

SÅ skete det endelig! Igår fik jeg booket mit dykkerkursus i Cairns, og jeg kan seriøst ikke vente med at komme afsted! Det var en betingelse fra min side af, ved accept af mit nye job, at jeg kunne få lov til at nappe to ugers fri i starten af december så jeg kunne komme afsted med min roomie – og nu er det endelig ved at blive virkeligt. Jeg har altid haft dét at dykke på min bucketlist, så det er helt surrealistisk for mig at jeg endeligt har mulighed for at hoppe ud i det.
Kurset jeg har valgt at tage, er umiddelbart en del dyrere end hvad jeg kunne tage mit certifikat for andre steder, men det er 100% det hele værd synes jeg. Jeg kommer til at have to undervisningsdage i en pool (som man jo vidst nok gør alle steder), men de næste tre dage kommer jeg til at bo på en stor yacht/båd der sejler rundt og lader os dykke diverse steder ved Great Barrier Reef.
Jeg kommer endda til at dykke om natten!
Jeg glæder mig som et lille barn, men tror nu alligevel ikke at det helt er gået op for mig at det er en reel ting i min kalender nu. Jeg undgår med vilje også at tjekke min konto, da det nok bare gør det lidt for virkeligt på et mere kedeligt plan, haha..
Så nu mangler jeg bare at få købt en flybillet derop, og så skal det ellers bare blive december.

Kærlighed herfra ♡

Melanie - sign off


 

It finally happened! Yesterday I booked my diving course in Cairns and I seriously cannot wait to go!
Being able to take two weeks off in the beginning of December so that I could go with my roomie, was a criteria of mine when I got offered my new job – and now it’s actually happening. I’ve always had diving on my bucket list so it feels so surreal that I’m finally able to go for it.
The course I’ve decided to take is a fair bit pricier than what I could get my certificate for at other places, but to me it’s all worth it. I’ll be doing two days of splashing around in a pool, learning the basics (pretty standard for most places I think), but the next three days I’ll be living on a large vessel that sails us around and lets us dive at various places of the Great Barrier Reef. I’ll even be diving at night!
I’m excited like a little kid at Christmas, and yet I’m still not sure that I’ve fully realised that it’s an actual thing in my calender now.
So now all I need to do, is book my flight up there and then December better hurry on up.
I can’t believe my diving adventure is booked!

Love from Oz ♡

4 comments

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life can change so damn fast