Birthday wishes '16!

Life can change so damn fast

For snart to uger siden blev min hverdag i Sydney vendt fuldstændigt på hovedet. Problemer på jobbet, min kolleger og chefen imellem, kulminerede og endte i en eksplosion dybest set. Holdets loyalitet har hele tiden været med manageren, og da ejeren valgte at røvrende ham, tog vi vores ting og skred.
De sidste par ugers tid har derfor været.. Interessante for at sige det mildt. Jeg havde lige udsat min afrejse fra Sydney for netop at kunne blive og hjælpe min manager med at dække mås indtil nogle nye ansatte kunne blive hevet ind, og havde desuden en fødselsdag der skulle planlægges, men stod nu pludselig med 7kg ekstra møg der skulle håndteres.
Vi tog ud for få lidt drinks den ene aften, og endte på en bar jeg ikke havde været på før, hvor min ene kollega lige havde fået arbejde. Vi falder i snak med barens manager, og pludselig har han nærmest planlagt resten af mit AU-forløb for mig. Han mente simpelthen at jeg skulle udskyde min afrejse yderligere og så ellers komme og arbejde for ham i nogle måneder. Før jeg ved af det, har jeg fået sagt ja til en prøvevagt – og advaret ham om at min mor dræber mig hvis jeg ender med at blive længere.

Prøvevagten gik som den skulle og for at gøre en lang historie kort: Jeg har et nyt job! … Og min mor er ved at gå i brædderne over at hendes eneste barn liiige vælger ikke at komme hjem i endnu 4 måneders tid – ups. Lige nu er der en del der skal styr på, så nærmere detaljer om den nye hverdag må vente lidt.

Så ja.. Jeg har lige nævnt i et indlæg om hvor hurtigt ens liv kan skifte herovre og de muligheder man har, men jeg havde ikke lige set den komme at det ville ske dér.

Melanie - sign off


 

About two weeks go my entire life in Sydney got turned upside down. Issues on the job between my colleagues and the boss culminated and ended in an explosion basically. The team’s loyalty has always been with the manager so when the owner decided to screw him over, we all decided to quit on the spot pretty much. So the past couple of weeks has been.. Interesting to say the least. I had just postponed my departure from Sydney to stay and help my manager out until he could get some new staff in – and on top of that, had to try and figure out my birthday plans – but now all of the sudden there was a ton of extra BS to deal with.
One night we went out for drinks and ended up at a bar I hadn’t been to before, where one of my colleagues had recently gotten a job. We started talking to the bar’s manager and all of the sudden he’s basically planned out the rest of my stay in Straya. He proclaimed that I should postpone my traveling even further and come work for him for a couple of months. Before I know it, I’ve agreed to a trial shift – and warned him that my mom will kill him if I end up staying any longer.

The trial went well and to make a long story short: I’ve got a new job! … And my mom is about to go nuts because her only child just decided to stay away for another 4 months time – whoops. Right now there’s a lot to figure out so further details about my new situación will have to wait.

So yeah.. In a recent post I mentioned how fast your life can change over here and the opportunities you get, but I really didn’t see this one coming.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday wishes '16!