My diving adventure is booked - I'm SO excited!

I’m in Cairns!

image

Her er varmt, her er fugtigt, her er fuldstændigt som man forestiller sig. Endelig fik jeg ferie og kom til Cairns! Jeg har haft nogle lettere(læs, seriøst) hårde uger, og starten på turen blev heller ikke helt som planlagt.

For ca halvanden uge siden, blev det annonceret at jeg blev nødt til at flytte ud af den lejlighed jeg bor i og så gik bolig stressen ellers igang. Det virkede umuligt at finde noget ordentligt som jeg kunne få lov at bo i i så relativt kort tid jeg har tilbage i Australien. Heldigvis fandt jeg et nyt værelse som jeg kan flytte ind i efter ferien, men det betød så også at jeg skulle flytte ud og pakke til en ferie samtidig. Jeg fik lokket min manager til at give mig fri dagen før afrejse, og det viste sig at være en seriøs nødvendighed. Pakkede løs og koordinerede flytning + rejse hele dagen, og fik hele halvanden times søvn inden jeg skulle op og afsted til lufthavnen. Da jeg endelig nåede dertil, gik det op for mig at jeg var løbet fra min computer og det par sko jeg ellers skulle have rejst i – flot. Detaljerne er kedelige og negative, og stresser mig stadig, så jeg vil forholde mig til at jeg endelig er landet I Queensland, og idag havde første dag på mit dykkerkursus. Det rammer mig først lidt nu at jeg selv har haft fat i gearet og opholdt mig under vandet – det er sgu da fucking fedt altså! Jeg er ved at dejse om af træthed, efter at have forsøgt at læse op til “eksamen” imorgen, som jeg håber på ikke at faile for vildt pga søvnmangel.

Bloggen er lidt svær at opdatere heroppe pga manglende computer og internet, så følg evt. Med på Snap og Insta hvis du føler for en hurtig trope update😊

– Peace out!

Melanie - sign offIt’s hot, it’s humid, it’s exactly like imagined. It’s finally vacay time, and I’m in Cairns! I’ve had some tough weeks and the beginning of the trip didn’t quite pan out as expected either.

About a week and a half ago, it was announced that I had to move out of the apartment I live in, because it was going up for sale. Cue apartment-hunt stress. It seemed impossible to find something I’d be able to live in for such a relatively small amount of time I’ve got left in Oz. Luckily, I found a place I can move into after my vacation, but that also meant having to move out and pack for a vacation at the same time.
I persuaded my manager to give me the day before departure off, which turned out to be a huge necessity. I ran around packing and coordinating travel and moving plans right up until getting a solid 1,5 hours of sleep and heading off to the airport. When I got there, I realized that I had left without my laptop and the shoes I was supposed to have travelled in – awesome.
The details are boring and stressful, so instead I’m trying to focus on the fact that I’m finally in Queensland, and have completed my first day of the diving course today. It’s only just hitting me that I’ve actually held the gear and stayed under water today – I’m mean come on, that’s awesome!
I’m just about to pass out from tiredness after trying to read up on tomorrow’s “exam”, which I hope I then won’t fail due to lack of sleep..

The blog is a bit hard to update up here without a computer and decent wifi, so feel free to follow me on Snapchat and Instagram for more frequent updates from the tropics😊

– Peace out.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My diving adventure is booked - I'm SO excited!