Rain-loving days

I made up my mind!

File 09-04-2016 19.30.44

SÅ er der sgu faldet en beslutning i Melanies hjerne om hvad der skal foregå lige nu og her.
Den ændrede sig sådan ca. 10 gange bare over weekenden , men jeg føler mig (nogenlunde) sikker på at den står fast nu. Der skal arbejdes! Jeg har prøvet at lytte til min krop, og jeg må erkende at jeg simpelthen føler mig for restløs. Jeg har brug for at komme ud og igang – at få nogle penge ind på kontoen vil vel da heller ikke være en forfærdelig ting. Men det er faktisk hovedsageligt en overvældende følelse af at være så rastløs/mål løs at jeg konstant er ekstremt stresset istedet for at nyde mit eventyr der vejer mest. Så, var det planen at skulle bruge så meget tid ét sted på den her måde? Nej. Men jeg kan ikke mase en gammel idé igennem og må derfor prøve at acceptere en ny retning – ikke helt nemt for én der ellers godt kan lide at have en klar idé i hovedet før man går igang.

Der job- og bolighuntes på livet løs, men jeg kender også mig selv godt nok til at vide at jeg altså ikke bliver siddende I en storby for et job på McDonald’s! Jeg prøver nu at skabe mig en lille midlertidig hverdags-bobbel hvor jeg forhåbentlig kan få lidt ro på. Så kan jeg også, når tiden er rigtig, rejse videre uden at have en nagende følelse at pengespild i baghovedet.

Ja, så hvis der tilfældgivis sidder nogen well connected peeps derude med forbindelse til noget retail af en art i Sydney, holla at me! Haha.

ENGLISH

This is it! A decision has finally been made by Melanie’s brain about what needs to happen right here and now. Granted it changed about 10 times during the weekend alone but I feel (fairly) confident that this is it. I need to work! I’ve tried listening to my body and I have to face that I simply feel too restless. I need to get out and get going – getting some +’s on the account wouldn’t hurt either.
But it’s actually the overwhelming feeling of being so restless and aimless that I’m constantly stressed instead of enjoying my adventure that weighs most. So, was it the plan to spent so much time at one place like this? No. But I can’t force an old idea through and will therefor simply have to accept a new direction – easier said than done for someone who usually likes having a clear idea in mind before proceeding with the plans.

The job- and flat hunt is on blast, but I know myself well enough to know that I’m not going to stay  in the big city for a job at McDonald’s! I’m going to create myself a little “regular everyday-bubble” where I’ll hopefully be able to rest my head a bit. Then I’ll be able to travel on at some point without the nagging feeling of money waste as well.

So if anybody out there happen to be well connected peeps linked to retail of some kind in Sydney, holla at me! Haha.

Skærmbillede 2015-09-23 02.05.51

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rain-loving days