Scuba diving, Christmas, New Years, work and another vacation!

From Australia to Denmark

audk

Jetlagget har vidst løsnet sit tætte greb på mig, og jeg har nu lidt mere overskud til endeligt at kunne afsløre at jeg har ramt dansk jord igen.
Der har været mangel på indlæg om det, da jeg sådan set forsøgte mig med at overraske de fleste i min primære vennegruppe med det – succesfuldt! Og så glemte jeg lidt at opdatere resten af verden. Det er et glædeligt gensyn med min familie og venner, og der er sindssygt mange indtryk og opdateringer der bliver smidt rundt, så alt i alt er der ikke så meget energi til overs.
Det er svært for mig at snakke om hele processen med at forlade Australien, da det ikke er et udelukkende lykkeligt event for mig. Jeg har ikke tænkt mig at gå i nærmere detaljer i dette indlæg, da jeg endnu ikke kan forklare hvad jeg føler ordenligt, men jeg føler mig kort sagt ekstremt splittet.

Det næste stykke tid skal vidst gå med at komme rundt til diverse familie og venner, og derudover skal jeg “bare” lidt have styr på hvad næste eventyr i livet skal være!

Melanie - sign off


 

The jetlag must have released its grip on me by now and I finally have some time to reveal that I am once again on Danish ground.
There has been a severe lack of posts about it because I wanted to surprise my core group of friends – which I did succefully might I add! And then I sort of forgot to update the rest of the world. I’m happy to see my friends and family again, and there’s an insane amount of impressions and information being tossed around, so all in all the energy levels are a bit low.
It’s hard for me to talk about the whole process of leaving Australia because it isn’t solely a happy event for me. I won’t go into too much detail about it in this post, because I have yet to be able to word it correctly, but I just feel so conflicted.

The next couple of weeks will be spent catching up with family and friends, and besides that “all” I really have to do is figure out what to do for my next adventure in life!

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scuba diving, Christmas, New Years, work and another vacation!