Birthday wishes '15

Birthday wishes ’15

BIRTHDAY WISHES '15 photo Skaeligrmbillede 2015-09-22 21.57.08_zpst9qaga6a.png

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  8.  9.

Nu siger kalenderen snart slut september, halløj efterår og varmt tøj – og så må jeg jo nok erkende at min egen fødselsdag lidt har taget røven på mig(igenigen). Når det kommer til hvad der skal på ønskelisten, er det som om at jeg mest af alt har lyst til at skrive alt for store ting på; En lejlighed, et drømme-job, en betalt ferie med destination et dejligt solrigt sted – you know, the usual. Dog har jeg prøvet at droppe niveauet ned på et mere humant level og vil derfor også blive rigtigt glad for, at modtage noget af det ovenstående.

Jeg har længe kendt til Urban Decay’s berygtede setting spray, og ville elske at kunne teste den selv. Øreringene fra Hvisk er en forholdsvis ny, men ikke lille obsession, hvor at den klassiske Lovetag-halskæde fra Jane Kønig har været et ønske i nogle år efterhånden.
NORR har vist sig at være en ny yndlingsbutik, som jeg håber at kunne shoppe amok i.  Da en af mine mest konstante interesser er beauty/makeup/SFX, er Make-up artist magazine det ultimative blad! Desværre er det ikke sådan lige til at købe herhjemme, så jeg ønsker mig et abonnement fra udlandet. De hvide Converse har jeg kunnet bruge en del gange efterhånden, så de røg også på listen. Tørklædet på billedet er fra Acne, men så længe det er et dejlig stort tørklæde i god kvalitet, er jeg tilfreds. Til de mere neutrale dage har jeg manglet en fin nude neglelak, og jeg tror at ‘Bubble bath’ fra OPI vil være perfekt. Lokai Armbåndet har en fantastisk betydning, som der kan læses mere om på linket.

Skærmbillede 2015-09-23 02.05.51

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday wishes '15