Why I am terrified to go back home

Birthday wishes ’16!

Skærmbillede 2016-10-01 17.15.12

1. Converse / 2. Comme des Garcons shirt / 3. Canon remote / 4. Jane Kønig ring / 5. Book
6. Commodity perfume / 7. Zoeva makeup brush / 8. LUSH face mask

Mens jeg sidder og prøver at tænke på hvad jeg kunne tænke mig til min fødselsdag(der har taget røven på mig og pludselig er imorgen), popper en masse ting op. Dog er det ikke materialistiske ting der popper frem, men i min situation tror jeg det er naturligt at en mærkedag får én til at fokusere på de mere vigtige ting i livet såsom familie og venner.

Da jeg nok ikke kan få lokket alle jeg kender på en weekend-tur til Australien, har jeg dog måtte finde på lidt andre ting. Jeg har frabedt mig at få ting tilsendt pga. begrænset plads og vægt når jeg skal rejse – travel life, I guess – så ovenstående er ting jeg vil være glad for at komme hjem til ♡

Både Lush masken og Commodity parfumen er ting jeg har forelsket mig i mens jeg har været herhenne – desværre er jeg ikke sikker på om parfumen fås udenfor Australien og USA.
Jane Kønig ringen og Comme des Garcons blusen er begge ting som jeg egentlig har ønsket mig i lang tid, men som jeg aldrig har fået købt. Jeg håber på at kunne blive bedre til at få taget billeder på turen hvor jeg rent faktisk selv er en del motivet, så en fjernbetjening må umiddelbart kunne være til hjælp. Mine Converse har jeg fået dræbt godt og grundigt herhenne, så der må investeres i nogle nye når jeg komemr hjem. Jeg forelsker mig evigt og altid i bøger, men ‘The China study’ har manglet i min bogreol – vil glæde mig til at læse den!

Melanie - sign off


 

Whilst I’m sitting here trying to think about what I want for my birthday, a lot of things pop up. Materialistic things aren’t even on my mind but I my situation I guess it’s natural to focus more on the truly important things in life, like family and friends. Unfortunately I doubt that I’ll be able to get everybody I know to come to Australia for the weekend so I had to come up with something else.
Because of the weight and space limitations I’ll have when I start traveling, I’ve requested to not have anything sent to me – that’s travel life, I guess. So the above is what I would love to come home to ♡

Both the Lush mask and the Commodity perfume are things I’ve fallen in love with while I’ve been here – unfortunately I’m not sure if it’s possible to get the perfume outside of Australia or the States.
The Jane Koenig ring and the Comme des Garcons shirt are both items I’ve been wanting for a long time but just haven’t gotten around to buying. I’m hoping to get better at taking pictures on the trip where I’m actually part of the image so a remote for my camera might be of help. My Converse have been thouroughly killed here so I really need to get a new pair when I get back. I’m always falling in love with books but “The China study” has been missing from my book shelves – I can’t wait to read it!

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Why I am terrified to go back home