At stresse over noget positivt // Stress vs. joy

Australia!

File 24-02-16 23.23.43

Efter den længste rejsetid jeg nogensinde har prøvet, er jeg endelig i solrige Australien! Jeg har nu haft en lille uges tid til at få vendt min døgnrytme(læs:forsøgt at ændre..) og jeg synes allerede at jeg har fået oplevet lidt af hvert.

For et par dage siden så jeg ikke bare min første, men de første 20-30 kænguruer – og det kan godt være at de i realiteten er farlige, men nøj hvor er de cute.
Jeg har desværre også haft mit første møde med en seriøs størrelse edderkop – to ad slagsen på samme tid sådan set, en i hver sin side af rummet – følte jeg mig omringet? AD… Så jeg gik i fuldt angstanfald mode og kæmpede for ikke at bryde tudende sammen, da jeg heldigvis havde en ven der fjernede dem. Edderkopper skal ikke være på størrelse med en udstrakt hånd, okay?!
* Trækker vejret dybt og prøver ikke at genleve det*

Senere idag går turen mod Sydney, så inden da burde jeg nok få klemt lidt pakning (og søvn) ind.
Billedet er fra Kiama, en nærtliggende by, hvor jeg klatrede lidt rundt i forgårs med en god gang pochahontas vind i håret i 30 graders varme.
Gotta love it.

Sender varme tanker til kolde dk;-)

 

After the longest trip I’ve ever travelled, I’m finally in sunny Asutralia! By now I’ve had about a week to turn my days around and I think I’ve already experienced one or two things.

A couple of days ago I saw not only my first, but the first 20-30 kangaroos – cuteness overload.
Unfortunately I’ve also had my first encounter with grande spiders. Two at once, as a matter of fact, one in each end of the room – how surrounded do you think I felt? YUCK… So I went into full panic attack mode and fought not to completely break down crying when a friend was nice enough to remove them. Spiders are not supposed to be the size of an open hand, okay?!
*Breathes deeply and tries not to relive it*

Later today we’re heading towards Sydney so I should probably squeeze in a little packing(and sleeping) beforehand.
The picture is from Kiama, a nearby town, where I climbed around the other day with a solid Pocahontas wind in my hair in 30degrees yummy weather.
Gotta love it.

Sending warm thoughts to DK;-)

Skærmbillede 2015-09-23 02.05.51

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At stresse over noget positivt // Stress vs. joy