A Lush treat: Mask of Magnaminty

Australia update: The French connection

File 23-05-2016 01.30.32
The lovely lads and me on my moving day a month ago.

Så kom der nyt blod i lejligheden!
Min Columbianske roomie, som jeg samlet måske har set 10 gange, er flyttet ud og idag er der rykket en fransk pige ind (pudsigt nok præcis én måned efter mig opdagede jeg lige).
Status for de nysgerrige læsere er derfor nu; to irer, en franksmand og en dansker – en anelse multikulturel bolig fører man sig vel.

Det er lang tid siden jeg har lavet en generel update på livet i AU, men for at være helt ærlig så er det sgu ikke fordi at der er sket det helt store.
Jeg har efterhånden vænnet mig til bar jobbet, som godt nok stadig kun i weekenderne hovedsageligt, men det er et hyggeligt lille sted og det er stadig en rar forandring fra at have lavet absolut nada i flere måneder. Fordi jeg har nævnt at jeg fandt det spændende, udviser min manager stor tålmodighed ved at give mig lidt træning på bartender fronten – jeg kommer ikke til at jonglere med flasker lige foreløbig, men det er sgu også sjovt at lege Tom Cruise på begynder niveau.
Jeg formåede igår at få bakset mig igennem en del cocktails på en travl aften – hvoraf kun to endte udover mig selv, flot.. Er dog stadig stolt! Haha..

I mellemtiden mosler jeg lidt rundt og forsøger at finde et job jeg kan bruge hverdagene på, hvilket desværre er ret svært når man prøver at undgå hospitality branchen.
Wish me luck!

ENGLISH

There’s fresh blood in the apartment!
My Columbian roomie, who I maybe saw about 10 times total, has moved out and today a French girl has moved in (funnily enough exactly one month after I moved in btw). To those out there keeping score, that makes the total; two Irishman, a girl from France and a Dane – one does keep a bit of a multicultural household, hm?

It’s been a good while since I’ve posted a real update on life in AU but to be honest, not much has really happened.

By now I’ve gotten used to the bar job. It’s only primarily during the weekends but it’s a cozy little place and it’s a nice change of pace from having done absolutely zero work for months now. My manager and I have been chatting about the bar business and when I mentioned an interest in bartending, he said that he’d be up for showing me the ropes – patient man! haha..
I won’t be pulling any bottle tossing tricks out of my sleeve any time soon, but it’s fun – and hey, why the hell not?
Yesterday I managed to put together quite a few cocktails during a crazy busy night – only two of which ended up all over me. I’m still proud though! Haha..

In the mean time I’m trying to find a job for the weekdays, which is damn near impossible when you want to avoid the hospitality business.
Wish me luck!

Skærmbillede 2015-09-23 02.05.51

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Lush treat: Mask of Magnaminty