Nu sker der ting // There's no looking back now

At stresse over noget positivt // Stress vs. joy

Hvis der er noget jeg er blevet forbavsende opmærksom på, er det hvor endeligt det føltes at forlade sin familie og venner på ubestemt tid. Nedtællingen til en rejse er som regel noget glædeligt. Jeg er istedet gået i dommedags-mode åbenbart og føler at jeg kæmper mod uret for at nå at få klemt så mange aftaler med venner, veninder og familie ind som muligt – for slet ikke at nævne alle de praktiske ting omkring sådan en tur der skal ordnes. Er det kun mig der kender til følelsen af at man har så mange ting man skal nå, at man istedet ender med at blive dybt uproduktiv?

En lille pudsig “åbenbaring” har jeg dog fået ud af min nuværende state of mind;
Livet er kort, og man skal sgu nyde det som man har lyst til mens man kan!
Gab, hvor jeg dog lyder som en dramaqueen.. Lidt ekstra dramatisk virker det først hvis jeg så ender med at tage hjem efter 1 måned! Haha..

Planlægnings stressen er for alvor begyndt, men så burde jeg forhåbentligt også snart nå til et sted hvor jeg bare kan glæde mig til mit næste eventyr.

English:
Lately I’ve become surprisingly aware of how definitive it feels to leave your family and friends without knowing when you’re coming back.
 Usually counting down to a trip is an awesome thing. Instead, I’ve apparently gone into doomsday mode and feel like I’m fighting the clock to get around to meeting up with friends and family as much as possible – not to mention all the practical stuff I need to sort out for the trip. Am I the only one familiar with the feeling of having so much to do that you end up being extremely unproductive?
Something has become apparent to me during this state of mind though;
Life’s short and you’ve got to enjoy it, and live it, as you damn well please.
God I sound like such a drama queen..
 Extra dramatic if I end up coming home after 1 month! Haha..

The stress of planning has kicked in for real but hopefully soon I will be able to look forward to my next adventure.

Skærmbillede 2015-09-23 02.05.51

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu sker der ting // There's no looking back now