Sydney living update

A Lush treat: Mask of Magnaminty

Lush mask

Jeg elsker at vandre ind i Lush’s butikker når jeg har muligheden, for de dufter simpelthen fantastisk! Der er så mange produkter at gå på opdagelse i, og jeg får altid lyst til at stikke af med halvdelen af biksen. Derfor kom jeg “hovsa” til at købe en lille ansigtsmaske da jeg stødte på Lush i Sydney centrum for et par uger siden.
Jeg var ude efter en maske der ikke var for hård ved huden, men kunne gå ind og forhåbentlig hjælpe med diverse urenheder jeg desværre døjer med pga. et lidt for højt stress niveau.
Lush medarbejderen anbefalede mig uden tøven Mask of Magnaminty, som skulle være guld værd i lige den situation. Jeg havde hørt gode ting om den før, så jeg besluttede mig for at hoppe ud i det.

File 16-05-2016 03.03.56

Min hud kan være sensitiv når det kommer til nye produkter, men jeg har ingen problemer haft med den her – tværtimod føles mit ansigt friskt og blødt som en babymås efter jeg har brugt den.
Danskeres muligheder for at få fat på Lush produkter er begrænsede, men man kan nemt bestille hjem fra UK siden – hvis ikke man vil et smut til Malmø og besøge deres butik dér.

Treat yo’self!

ENGLISH

I love wandering into Lush stores when I get the opportunity – they smell so damn nice!
There’s a ton of products to dive into and I always end up wanting to run of with half of it. That’s how I “accidentally” purchased a face mask when I stumbled upon one in central Sydney a couple of weeks ago.
I was looking for a mask that wouldn’t be too harsh on the skin, but hopefully help me get rid of some of the impurities I’ve gotten because of a tad too much stressing around. The Lush lady recommended Mask of Magnaminty without hesitation – and since I’d heard good things about it before, I decided to try it out.
My skin can be sensitive when trying out new products but this hasn’t caused me any trouble so far – the opposite actually! My face feels fresh and soft as a baby’s bottom after using it. 

Treat yo’self!

Skærmbillede 2015-09-23 02.05.51

2 comments

 • Jeg har desværre ikke selv testet nogle af ansigtsmaskerne, men har hørt mange gode ting om dem. 🙂
  God aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melanie

   Prøv, prøv, prøv! Tror at det her er den tredje jeg har testet, og de er simpelthen SÅ lækre! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sydney living update